HEF BUNDY WALLPAPER

hef bundy

He is a brother of fellow rappers Adje and Crooks. Hij is een broer van de rappers Adje en Crooks. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. This article about a Dutch musician is a stub. Julliard Frans born March 18, , known professionally as Hef , is a Dutch rapper.

Name: Dujar
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

In werd hij bekend om zijn raps over het straatleven in Hoogvliet.

Hef (rapper) – Wikipedia

Daarnaast speelde hij enkele bijrollen in films als Valentino en Roffa en een episode in de serie Van God los Inhe released the mixtape Hefvermogenwhich was re-released by the label Noah’s Ark as his debut album in Jalla met F1rstmanPoke en Pyramids. Sinds kan hij van het inkomen uit het rappen leven, in het bijzonder van de optredens. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Knowledge met EskoEmms en Kevin.

  MOTOROLA C139 WALLPAPER

Hef-Bundy-Hoogvliet-Rotterdam

Dope game met Jef Alias. Buundy werk bereikte de hitlijsten in Nederland en Vlaanderen. Inhe gained attention for his rap songs about street life in Hoogvliet, when he released the single “Puur”. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina’s Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Hij bracht verschillende albums uit, waarvan er vier in de Album Top terechtkwamen. The album contained the tracks “Overal”, “Gone” featuring Major and “Op een missie”. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Bijna met Lil’ Kleine. Views Read Edit View history.

Overgenomen van ” https: Daarnaast behaalde hij in het duo Bang Bros samen met Murda in nog de prijs voor beste groep en nog een nominatie voor hun registratie van het optreden op Lowlands. Een jaar later pakte het label Noah’s Ark dit album op en bracht het met hem uit in een uitgebreidere versie. The same year he released the mixtape Boyz in de hood vol.

Hef-Bundy-Hoogvliet-Rotterdam – Kamp Seedorf

He eventually began selling drugs himself and began stealing goods, such as scooters and bicycles. De vergrijpen liggen volgens hem achter zich, nu de muziek een doel in zijn leven is geworden.

  MAKHAN CHOR WALLPAPER

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 10 apr om Retrieved from ” https: Hij is een broer van de rappers Adje en Crooks. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Als rapper trad hij met Negativ op in de speelfilm Gangsterboys Julliard Frans born March 18,known professionally as Hefis a Dutch rapper. Hieraan werkten verschillende producers mee en waren gastoptredens van enkele andere rappers te horen.

Op Spijkenisse na waren het naar eigen zeggen allemaal achterbuurten en spanden vooral die laatste twee de kroon. This article about a Dutch musician is a stub. Tijdens zijn kindertijd verkochten zijn ouders drugs terwijl hij er met zijn Ninja Turtles naast zat te spelen.

In bracht hij zijn album Hefvermogen uit op een mixtape. From Wikipedia, the free encyclopedia.

This page was last edited on 19 Januaryat